Mitt nya liv


Ja nu är det nya rutiner på gång. Lilltjejen bestämmer ganska hårt här hemma och de dagar vi är hemma går allt enligt hennes klocka. Vilkett gör att hon har stor tålamod de dagar man har mycket att göra.

Men hon vaknar 07.30. Då ligger hon o jollrar HÖGT i sängen och bara är. Om man inte vaknar så börjar hon sparka på en tills man vaknar och då ler hon så sött som bara hon kan le. Vi ligger då alla tre i sängen o myser. Jag erkänner igår hämtade maken henne till vår säng, hon klarade ju av att sova utan oss men vi klarar inte av att sova utan henne. Nytt försök ikväll.

Maken åker hemifrån senast 08.15 och då ligger vi kvar lite till. Sedan är det dags att börja dagen. Vi går upp och jag duschar, idag blev det en dusch tillsammans. Sedan är det smörja in henne i miniform och därefter sätta på henne mjuka myskläder.

När klockan närmar sig 10:00 så tackar hon för sig och stämplar ut. Hon sover nu minst en timme om hon inte kissar så kan hon även sova två. Vid denna sovstund ligger hon i soffan bredvid mig på mage. Nu får jag äta frukost o blogga. Sen är det disken, tvätten mm. Just nu mycket vikning av kläder då vi byter sovrum.

Vid 12:00 har hon garanterat vaknat, då är det bus dags, om det inte regnar en kort promenad.

Sedan tittar vi på lite TV och myser.

Vid 14:00 Dags att sova igen, denna gång en timme. Då brukar jag försöka få mig en blund jag med.

Sen är det bus och en massa mys.

18:00 då börja hon bli grymt sur och grinig och när klockan är 19 har hon somnat för kvällen

Sen börjar nattpasset som innebär amma och sova och då är det mellan 3-2 timmars mellanrum. Om hon inte kissade på nätterna så skulle hon sova natten igenom……

Nu ska jag göra mina knipövningar.

 

6 thoughts on “Mitt nya liv

  1. Det verkar som om ni har bra rutiner iaf och att du får dagen att flyta på utan någon större stress. :)Hon är så underbart söt din prinsessa….Kram

  2. låter som härliga dagar!här somnar vi just nu vid 3 på natten vilket inte alls är roligt men det är ju inte lätt att hålla en bebis på 2,5 vecka vaken lite mer på dagen för att han ska sova på natten! han sover ju liksom när han vill!

    1. Ge lilla Max tid att infinna sig sen kommer ni få er egen rutin ska du se. Det tar ungefär en månad innan man känner att det funkar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s