Afrikanskan – Du får en miljon om jag får sova


Idag är det exakt en månad sen jag fick barn och energin börjar tryta för faaan vad trött jag är. Känner att jag skulle behöva sova ett helt dygn non stop.

Prinsessan har bidragit med ett par jobbiga nätter nu, i tre dagar har tjejen vaknat kl 04:00 för att hon har behövt göra tvåan. Så står hon där med ögon i kors och skriker att det är mycket som kommer i blöjan.. Lagom tacksamt när man har ammat strax efter kl två o somnat precis… What to do. Upp, byta blöja på båda för lilleman behöver alltid ny blöja liksom men sen kan inte hon sova. Hon vrider och vänder på sig och vid 05:30 ja då vill hon att dagen ska börja…. Efter tre sådanna uppvaknande känner jag mig rätt mör nu… O maken, som vanligt så märker han inte av denna nattliga aktivitet. Enligt honom så har vi fantastiska barn som sover HELA nätter…. Undrar om han lever i en alternativ universum?

Behöver sova.

 

5 thoughts on “Afrikanskan – Du får en miljon om jag får sova

  1. Tänk att en del kan slappna av så… Men jag tror vi kvinnor har en inbyggd biologisk klocka för de nyfödda.Hoppas hon hittar en annan rytm, med senare morgnar, snart!:)

  2. Tja American Psychos ERA Vänner ÄR som BodyBuildar MÖRDAREN av ELIN ju i Göteborg så “Snälla” afrikanskan HÅLL KRÄKET vaken hon INGÅR i CIA BiDrottningen på Drottningatans Killet Kittens av Sossarnas sämsta TOIMBRO Regerings slavande TERRORISTER….TROR jag för DU GREEN är ju som gamla Bosättar Rörelsen FD FÄRG numera Oranke Statens Orange o BLIR INGET annat Hälsa RåttLorts Sarah ÄCKLET i Tampa Florida tt TUR för USA fiender att DE har sådan allierade som ZIONS MURDER INC av Sarah in tampa sorten

  3. Jag kan inget annat säga än att ge maken en jävla smäll. Han kan byta på de lite större! Svårt att amma kanske men de andra kan han sköta.När jag är hemma så tar jag de små och ibland bebisen som går på ersättning. Vi hjälps åt och jag tar ofta alla barnen på morgonen och gör i ordning de större för skolan innan jag sparkar ut de till bussen. Sedan är det bara att klä de minsta och packa in de i bilen och lämna på dagis. Tillbaka hemma runt halv tio och då väcker jag frugan så tar vi frukost i lugn och ro. Vill inte dunka mig själv i ryggen för mycket men jag tycker att skaffar man barn får man ta hela paketet! Om inte så får man se till att frugan får sova några timmar på dagen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s