Afrikanskan – Rädsla


Det är sent och jag borde sova nu men det går inte. Hela huset sover så gott själv sitter jag här med röda ögon och nojjar. Varför kan man undra. Läste ett inlägg på familjeliv innan prinsen kom som handlade om PSD. Sen dess är det det enda jag kan tänka på… Värre blev det när jag läste ett annat som handlade om ett barn på tre år som hade gått samma öde till mötes så nu måste jag har båda kidsen bredvid mig i sängen och så ligger jag där och lyssnar på deras andning… Så himla jobbigt. Kan inte slappna av. Oroar mig hela tiden för man vet fan inte om man får livets nitlott och råkar ut för detta missöde…. Så nu är det ännu ett år av maximal oro och sedan några år av mindre oro.. Sen han kom håller jag honom väldigt nära nu är det enbart i vagnen som han klarar att sova själv en längre stund annars vill han ligga jättenära för att vara trygg….

Kanske mina hormoner som spökar men jag märker att jag tycker mycket är obehagligt och läskigt nu. Klarar inte av läskiga filmer, vågar inte vara ute när det är mörkt (kanske lika bra med tanke på vad som händer i Malmö) har för mig att det nog spökar här hemma och är allmänt anti det mesta…. Detta är inte den person jag vill eller tänker vara.

2 thoughts on “Afrikanskan – Rädsla

  1. Känner igen… allt har blivit läskigt sen jag fick barn. Periodvis blir det bättre.Jag låter bli att titta på jobbiga saker på tv eller läsa om jobbiga saker som får dessa tankar at uppstå. Finns ingen anledning att friviliigt utsätta sig för det.De andra sakerna kan man ju försöka bearbeta. Gå ut osv.Har också märkt att jag är så rädd att nåt ska hända deras pappa. De måste få ha sin pappa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s