Afrikanskan – Tiden


Jesus det är redan torsdag kväll.. Vart tog denna vecka vägen. Jag hinner knappt med mig själv just nu. Lillprinsen växer så det knakar och prinsessan kör på med allt vad hon har med sina päron… Men vad vore föräldrarskap utan lite (läs mycket) trots… I slutet av dagen så är jag bara tacksam för friska barn.

Annars är det fullt upp. Tog kontakt med en mäklare idag för att sälja min lägenhet i Bromma. Dags att göra sig av med den. Om två veckor är det stämma för ombildning av den bostad vi har nu. Får se hur det går, skulle sitta fint om det gick igenom. Sänka boendekostnaden med hela 2500 kr är inte helt fel. Spara man dom istället och gör något roligt av pengarna.

Imorgon ska vi ha mingel på Jensen. Alla föräldrar ska ta med sig en maträtt och vi har valt att ta med oss Tinas köttfärs och kantarell paj… Så himla god är en säker succé. Här hittar ni receptet… bon apetit.

Mitt nya beroende kallas för Te… Dock så får man inte drick hur mycket koffein som helst när man ammar plus att man blir ju rätt hård i magen av svart te så jag hittade en egen lösning. RÖTT te i olika smaker och ännu bättre är att jag har hittat en levarantör för min last nämling denna fantastiska site. Fick min order dagen efter det du. Jag älskar ju ingefära och har alltid ett par skivor i vattnet när jag kokar för att hålla förskylningarna på långt avstånd… Mina favoriter just nu är: Rooibos Chai; Rooibos Syrliga Ginger; Rooibos Jordgubb. Så himla gott. Just nu är det väl runt 5-8 koppar per dag…. Mums

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s