Afrikanskan – Jordens undergång


Helt ärligt så känns denna planet som en tickande bomb just nu.. Allt känns så förbaskad infekterat och fördärvat.. Jag vill inte vara neggo men för guds skull… Vad är det vi gör med vår värld. Det släpps nästan bara katastroffilmer som alla pratar om de få överlande som delas i två grupper de som äter oss och de som försöker att se till att inte hamna på middagsbordet….

Sen tittar man på nyheterna och ser följande… Planeten rensar och om inte den lyckas så har vi alla dessa krig som bara ploppar upp överallt… Jag som bodde i Libyen och som barn minns jag bara att Tripoli var så fantastiskt vackert… När blev vi människor så onda och korkade… Bygger värsta vapen för att döda så många som möjligt i ett slag, bygger kärnkraftverk fastän vi vet riskerna om det skiter sig bygger ut och suger all must ur naturens tillgångar.

79296201849872032596.jpg

Undrar hur mycket mer som måste ske innan vi vaknar och börjar agera, ännu viktigare kommer det spela någon roll då eller är det redan försent?

1 thought on “Afrikanskan – Jordens undergång

  1. Du som är småbarnsmamma får gärna kika in på min matblogg där jag just nu har en tävling i samarbete med Bambino, sista dagen att tävla idag så skynda dig in och tävla =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s