En pedofil på förskolan


Detta måste vara varje förälders mardröm. Jag kan inte ens följa detta för det slår för nära hem. Vi har flera manliga i personalen på mina ungars förskola och detta är så orättvist för alla män som jobbar inom barnomsorgen. De får denna vidriga stämpeln och blir ifrågasatta pga alla pedofiler som härjar…. Det enda positiva är att det verkar vara fler som åker fast nu och media uppmärksammar detta…. Hoppas det avskräcker någon från att begå det onämnbara än att bara lära dessa att vara ännu försiktigare.

Jag kan inte låta bli att må dåligt över detta, för även om jag inte vill döma så blir man rädd, man är rädd om sina barn för en sådan sak kan inte raderas, kan inte rättfärdigas än mer kan aldrig göras ogjort. Detta förstör ett barn resten av livet. Tänk att det finns så vidriga människor, jag märker den djuriska delen hos mig vakna till liv med all hat som en människa kan bära. Jag tvivlar på att jag skulle kunna fungera om någon berövad mitt barn sin barndom.

Så himla meningslöst och det enda man kan göra är att lära ens barn att ingen får någonsin röra dom på det sättet särskillt om någon säger att de inte får säga något bara där är det fel. Hur gör man för att skydda sin barn 2014???

1 thought on “En pedofil på förskolan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s