Sommarjobbare på förskola


Jag kan inte hjälpa det, efter dagispedofilen så är jag anti all personal utan utbildning som ska ha med barn att göra. Hur kan man vara säker på de som vi lämnar de värdefullaste människorna i våra liv till. Vi förlitar oss blint på den omsorg som erbjuds, samhället är uppbyggt så, man ska jobba för att kunna göra alla de måsten man har dragit på sig… Tänk om man kunde vara hemma med sina barn fram till skolåldern och tillsammans med andra föräldrar tillgodose barnens behov av utmaningar och utveckling. I samhället idag så får man konstiga blickar bara man har varit hemma 3 år med fokus på barnen och då kommer man inte in på arbetsmarknaden istället. I dom bästa världar så bor man i ett samhälle där man kan njuta av familjebiten.

Vi ser på u-länder och tänker fattigdom… Men de är ju så rika på andra sätt. De har kanske inte alla materiella ting, dom senaste telefonerna, snyggaste bilarna och deras hus kanske inte ens har det väsentliga som rinnande vatten eller belysning men de har något som vi aldrig kommer att få.

De har varandra och en massa tid med sina barn. De sliter tillsammans med barnen runt sig och lever minimalistisk där deras största bekymmer är mat på bordet.

Ja  du ibland så undrar jag hur det skulle vara att flytta till en ö i tropikerna och bo i ett litet hus med barnen runt mig samt att kunna odla all mat till min familj. Tankarna är många och alla börjar runt det faktum att förskolan tar in sommarjobbande ungdomar som ska prova på att jobba på förskola där jag har de värdefullaste människorna i mitt liv….Vem för deras talan och vem garantera deras säkerhet…. Jo jag så jag får helt enkelt ta ledigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s