Hur gör man?


Den senaste tiden har vi varit med par som har hållit ihop i 25 år och uppåt… Wow säger jag bara, det är en bragd. Hur gör man för att behålla glöden och passionen? Eller stänger man av detta efter ett tag och bara fungerar som ett godståg som bara håller sig på rätt kurs i livet. Kräks när jag tänker att det skulle kunna vara så. 2015 när utbudet är stort, frestelser överallt och pressen från karriär och omgivning kan jag inte låta bli att förundras över hur man lyckas ta sig igenom dom olika stadierna som en relation ändå stöter på.

Mannen och jag har varit ett par i 9 år nu. Äskar min prins och allt det där men ibland så gör han mig så förbannad att jag på fullt allvar vill be honom flyga och fara… Har nog gjort detta ett par gånger också.

Men det jag är mest nyfiken på är hur håller man sexet igång efter alla dessa år. När jag hör par säga att dom har varit tillsammans i typ 20-30 år så är min första tanke, hm hur ofta ligger ni? Det där med sex verkar inte vara så viktigt för alla men när man är i sina tidiga 30 så är det VÄLDIGT viktigt. Tanken på par som har sex 1 gång på år eller månad eller vecka för den delen gör mig något skräckslagen… Kan det bli så eller finns det hemliga knep för att göra livet lite mer kryddat och spännande….

Får väl ta upp detta igen om ca 10 år 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s