2015 = Bara en massa död och elände


2015 och jag orkar verkligen inte läsa tidningen längre, jag orkar inte titta på tv och det är nästan så att jag är sugen på att stänga ner min facebook ett tag. Vare sig du vill eller inte så får du ta del av det meningslösa dödandet som pågor överallt idag. Man är inte trygg längre och så har man skaffat barn i denna värld som bara blir mörkare och mörkare. Hatet sprider sig, människan mår inte bra just nu. Det kan vara pengarbrist, religion, olika åsikter, hudfärg, hårfärg, you name it och de hittar anledningen att HATA och önska livet ur en. Men det värsta är dessa barn som inte har bett om att födas, de som får sin barndom undanryckta och bara får uppleva mörker. De som inte får skratta för att det kan störa, de kan inte gå ut och bara vara barn. De som mördas bara sådär. Det är mig övermäktigt. När blev ett människoliv så lite värt? När bestämde vi oss för att det är vi som avgör vem som lever och vem som dör. Jag blir livrädd av tanken att någon skulle kunna skada mina barn, tror tyvärr att det skulle brista totalt.

Å andra sidan om man lever ständingt under rädsla, om man lever med döda eller bli dödad så blir det en helt annan mening. Om man tror att man ska till något bättre efter att jordelivets ljus har slocknat ja då blir detta nuet meningslöst. Då värdesätter man inte detta längre, man ser alla som utbytbara och då raserar allt.

Jag önskar bara att människan kunde vakna, Vi är vår undergång, vi kommer att utplånas om vi inte tar hand om varandra och planeten bättre. Sluta fokusera på hat och lägg energin på hur vi ska hitta lösningar. I slutändan är vi alla invånare av denna planet och hur jävla svårt ska det vara att samsas.

Nej gör om gör rätt, mer än så ta hand om alla våra barn. Ge dom verktygen att ta lärdom av våra misstag men möjlighet att göra bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s