Äntligen tillbaka


Efter en lång ledighet är jag nu åter på jobbet. Barnen har bytt skola och förskola och inskolningen har gått över förväntan. I måndags började prinsessan i ettan. ETTAN…. Förstår inte vart tiden tog vägen. Då var det på dagen exakt 6 år sedan hon började förskolan. Vad tiden går fort och jag tittar på våra barn med förundran. När fick jag dessa fantastiska individer? Jag känner mig inte som en mamma riktigt eller jag vet inte hur en mamma ska känna sig för den delen. Blir bara så överväldigad av allt ansvar och kärlek ibland. Att mina handlingar reflekteras direkt i mina barn så det får en att stannan upp och tänka en gång till innan man gör eller agerar på något sätt.

IMG_8051[1]

Det är verkligen en ära att få vara deras mamma och jag är så tacksam för varje minut jag får. Dessa två är som skräddarsydda för vår familjs dynamik. De hänger på, utmanar, bekräftar, ställer upp, bråkar och allt annat däremellan. Min man jobbar jämt och jag med för den delen men på något sätt hinner vi med det där som faktiskt betyder något, middagrana, lyssna på dagen som varit, trösta, torka ledsna tårar, syskonbråken och kojbyggandet. För att inte tala om alla kalas som ska besökas. Livet som föräldrar kräver kurs i projektledning idag.

Efter en sommar med 100% fokus på barnen är så är varje fall ledigheten över och jag är äntligen åter på kontoret. Lite har jag längtat allt. Tillbaka till hetgröten med allt vad det innebär att vara åter. Det är mycket som händer i världen och denna sommar har varit väldigt mörk.

IMG_8461[1]

Men just nu, just här i min lilla vrå, skiner solen och världen är för tillfället som den ska vara. Let’s do this.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s