37 jordvarv senare


Jag är fortfarande kvar. Lite äldre, något visare och klart snyggare. IMG_8955[1]Varje födelsedag så får jag stanna upp och reflektera. Vem är jag idag? Hur har jag blivit bättre detta år och hur har jag blivit sämre?

Vi börjar med det sämre. Det är en stor en. Jag har blivit sämre på att ta hand o mig själv. Jag hinner inte med min träning, jag stressar mer och har låtit en och en annan energitjuv komma för nära. Jag har glömt bort jaget i ekvationen vilkett lämnar en tomhet ibland som är svår att greppa. Jag känner mig stressad hela tiden och nedbruten. Jag ska jobba på att bli bättre.

På det bättre sidan: Jag hr blivit ödmjukare och mer lyhörd mot mig själv och min omgivning. Därav förmågan att kunna vara självkritisk och se verkligheten för vad den är. Behovet av andras bekräftelse av mig är inte lika stark som innan och behovet av att växa som person är desto starkare. Jag har blivit mer kritisk mot min omgivning och inte lika godtrogen som jag har varit innan. Mitt positiva sätt består och jag älskar fortfaranda att gIMG_8978[1]öra gott för andra.

Jag älskar mitt liv, det liv jag har skapat med en man jag avgudar. Jag älskar oss och det vi som vi är. Ibland måste jag stanna upp och titta på de runt mig, suga in kraften och den energi de ger mig samt använda dem för att kunna ladda om på riktigt. Jag är tacksam för varje sekund jag har med min familj för de ger mig mening på alla sätt och vis. Jag måste bara komma ihåg att unna mig själv en stund för att reflektera och verkligen ladda om.

Min födelsedag firades i vanlig ordning. Vi började men avsmakningmenu på Restaurang Publicó. Maten var väldigt god men servicen hade glömts bort. Har nog sällan blivit så illa bemött på en restaurang som dessutom tar väldigt bra betalt 😦 Från bar personal till serveringen för att avsluta med hovmästarinnan. Klart underkänt. Min födelsedag fick en halv bra start med andra ord.

Men vi avslutade på topp med dans natten lång. Bästa sättet att fira sin födelsedag är med människor man tycker väldigt mycket om för det är den bästa presenten av dem alla. Man tar för givet att ha människor runt sig men det är inte en självklarhet längre. Tack alla er som förgyllde min dag och natt.

IMG_8994[1]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s