Winter is coming


Det är snart den där tiden på året där man fryser rumpan av sig och svär att man absolut inte vill lämna huset igen för alla pengar på planeten. Men ändå är man illa tvungen. Har man barn också så svider den här tiden lite extra. Mina ungar växer som ogräs just nu, jag hinner fan inte med. Gud vad dyrt det är med barn, särskillt frusna barn som leder till att man inte vågar ta genvägar när det kommer till funktionskläder till dom.

Sagt och gjort, som den sjukt bekväma mamma jag är som dessutom jobbar för mycket så var det bara att gå online och shoppa. Vem orkar springa i butiker för att sedan släpa med allting hem. Paus på den.

Men i år så valde jag att lämna Finska Reima efter många trogna år och ger mig på Svenska Didrikssons istället. Jag älskar när de har likadana kläder. Det är så roligt för Naomie är ett helt huvud längre än sin lillebror. 12079964_10154284188468989_1930979193890149306_o Jag blev så glatt överraskad när dessa två kom, modellen heter  Det här är sista året prinsessan kan ha overall så jag får njuta extra mycket av att slippa tänka på två plagg. Ungarna undrar var

Nu ska jakten på vinterskorna börja. It’s a jungle out there och den som kämpar hittar något till slut…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s