Snorig fredag


Ja så börjar man bli förskyld igen. Helvete. Jag som har gjort allting för att hålla mig frisk, ätit vitaminer, undvikt att röra ytor som andra har kladdat på och lämnat bakterier. Men jag missade en stor grej.

Min kollegor… Jag kokar, chefen kom in i måndags likblek och febrig. Jag sa att han skulle åka hem om han var sjuk men han sa att han hade blivit smittad av min andra kollega som inte bara var  likblek utan hade även fått ett stort munsår. ÄCKLIGT.

Jag storma in på hans kontor och hans svar var ” Jag har aldrig haft en sjukdag i hela mitt liv, folk som stannar hemma är mesar” Ditt egoistiska svin. JAG BLIR GALEN. Han drar ju ner på effektiviteten. Han tror att folk tycker att han är en pålitlig anställd som alltid är på plats och aldrig är hemma. GRATTIS. Men istället för att en person är hemma så blir hela kontoret sjukt för att den gode herrn ska visa sin höga ambition och vara på kontoret med sin snuva och feber. Hur mycket jobbar han egentligen. Jag frågade honom ifall han får uppskattning och om det är någon som klappar honom på axeln för att han smittar ner arbetsplatsen med sina äckliga baciller… Han ba “jag får indirekt uppskattning och kommer att komma långt i livet”. JA LYCKA TILL. Om du inte stannar hemma när du är sjuk så innebär det att du är alltid små sjuk, fräscha killen. Tror inte att många vill skaka hand med en kille som sitter där med sin feberfrossa och osar bakterier. Rätt oseriöst om du frågar mig.

Så det är fredag och jag känner att förskylningen är på väg, mår illa mm. Mina kollegor är på resande fot idag så jag har kontoret för mig själv. Skönt som faaaan. Men jag är sååå arg. Jag har äntligen kommit igång med träningen igen. Började suga in våren och känner mig rätt på het… Så vaknar man imorse och huvudet väger bly för att mina kollegor har inte vett nog och stanna hemma när de är sjuka.

 

1 thought on “Snorig fredag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s