Häst/jungfrun


Häst/Jungfru

Kombinationen Häst/Jungfru är en som är både ståtlig och elegant. Hästar är självgående kämpar, gör goda gärningar och är ibland – med allt sitt stoltserande – en gnutta dåraktiga och alltför passionerade. Jungfrun är reserverad. Han är noga med att aldrig komma utanför linjerna i livets målarbok. Jungfrun är smakfull och dessutom en aning petig.

Här finns Hästens alla talanger och koketteri, dämpad litegrann av Jungfruns tystlåtenhet och omdöme. Å andra sidan finns här, kanske ännu mer påfallande, en Jungfru vars reservation är bortskalad precis så mycket så att han vet exakt hur han ska nå massorna. Vissa Jungfrur lider nämligen av sin tillbakadragna natur. De tål oftast inte kontakt med vem som helst. Man kan kalla det tystlåten. Man kan också mer känslokallt säga att de är petiga och kräsna, kinkiga och svåra. Hästen i detta tecken ger Jungfrun en spark i hans beniga ändalykt – precis vad Jungfrun behövde för att tycka om sig själv igen. Ett hälsosamt mått av Hästens självbehärskning och Häst/Jungfrun är på gång.

Normalt sett anklagas Hästar för att vara själviska och de är kända för att överdriva sin klädsel. Men Häst/Jungfrun är torrare, mer metallisk än de flesta och är av den anledningen klädd mer konservativt. Häst/Jungfrun är hjärtknipande attraktiv att titta på. Denna person har den sortens storslagna charm som tilltalar alla, från mormor till jycke.

Häst/Jungfrun är också ofantligt begåvad. Fantasin är tämjd men inte kvävd. Kreativiteten är kontrollerad. Upproriskheten är dämpad av Jungfruns känsla för plikt och social anständighet. Häst/Jungfruns goda sidor är många. Han kan föra sig själv. Han kan hitta på nytt. Han kan lära ut. Och denna individ är en fantastisk skådespelare.

Några små detaljer: Häst/Jungfrur kan vara inbilska. Hästens personlighet lider redan av en uppblåst självbild. Jungfruns snobberi hjälper inte till. Denna person är en social streber som klänger snarare än klättrar. För det andra, Häst/Jungfrun är fullständigt pragmatisk. Vad som än kan flytta denna person från en punkt till en annan är acceptabelt uppförande, tycker han själv, även om han måste trampa på en medhjälpare eller två på vägen till chefernas toalett. Häst/Jungfrur är relativt samvetslösa när det gäller vinning och handlingar. De är noggranna och vansinnigt bra arbetare. Men de tycker om att hugga för sig av rampljuset.

Häst/Jungfrun är medmänsklig också. Han tar sig an ideal och njuter av spegelbilden av en person som bryr sig om andra. På det hela taget är Häst/Jungfrun välbalanserad och förstår sin roll i livet, vet att inte lägga näsan i blöt och spelar inte översittare. Denna person är belevad och människor tycker uppriktigt om honom eller henne.

Kort sagt, denna individ är ett gediget väsen och utger sig för att vara det utan falsk blygsamhet. Han är entusiastisk och förtjänar respekt.

Kärlek

Sex appeal är knappast tillräckligt för att beskriva Häst/Jungfruns förföriska jag. Människor faller praktiskt taget vid hans diskret skodda fötter. Naturligtvis vet han hur vinnande tilldragande han är. Häst/Jungfrun har talang för kärlek och är anmärkningsvärt kreativ sexuellt. Faktum är att denna person verkar vara avmätt och en gnutta torr. Men i sängen så är han eller hon ljuvheten själv.

Om du älskar en av dessa individer så är det lika bra att du från början är medveten om att du inte är ensam om din passion. Häst/Jungfrur tenderar att flirta och ränna runt. De vill ha och behöver till och med ett sunt och seriöst hemtrevligt förhållande i bakgrunden, men när de ger sig ut på de där små resorna på egen hand… vem kan stå emot? Absolut inte den vackra Häst/Jungfrun.

Passar med

Jungfrun i dig dras helt naturligt till Oxar, Kräftor, Skorpioner och Stenbockar. Av dessa ska du inte tveka att välja Hundar eller Tigrar. Dina känslor sammanfaller perfekt med både Get/Skorpioner och Get/Kräftor. Du kommer inte att finna otvungen harmoni med Råtta/Tvillingar, Råtta/Skyttar eller Råtta/Fiskar. Inte heller kommer det att vara en lek att komma överens med Apa/Fiskar. Håll dig till att gilla människor som gillar dig tillbaka.

Hem och familj

Häst/Jungfrun är defintivt en aning småborgerlig. Han eller hon vill ha ett hem med perfekta proportioner och finaste möblemang. Om han har råd med dem, så kommer Häst/Jungfrun att ha betjänter. Men han är vänlig mot sina slavar. Och de fester han ordnar kommer det att skrivas om i skvallerpressen.

Häst/Jungfrun är en entusiastisk förälder som tycker om att göra saker ihop med sina barn. Denna förälder insisterar på att hans eller hennes barn ska uppföra sig ordentligt och speciellt att de gör bra ifrån sig i skolan. Eftersom denna individ är påfallande attraktiv, kommer barnen att på något sätt “bli kära” i en Häst/Jungfru-förälder och beundra honom eller henne nästan för tillbedjande. Häst/Jungfru-mamman eller pappan bör vara noga med att aldrig vara nedlåtande mot barnen.

Som barn är denna person en glädje för föräldrar. Häst/Jungfru-barn kräver mycket uppmärksamhet. Men de är så söta att inte ens den mest grymt elaka styvmamman eller pappan kan stå emot deras knep. I ett tidigt skede i Häst/Jungfruns liv bör hans talanger bedömas och skötas om. Denna telning är speciell och kommer att behöva fostran och disciplin för att hjälpa honom eller henne mot en framgångsrik stjärnroll i vuxenlivet.

Yrke

Häst/Jungfrur är begåvade i det offentliga livet. De har den medfödda förmågan att charma tusentals och kan tänka ut nya metoder för att hålla sin publik trollbunden var tredje sekund. Häst/Jungfrur är också kreativa och kan slava många timmar med ett konstnärligt projekt. Vad denna individ än väljer att göra, så kommer han att göra det till sin uppgift att utföra det bättre än andra människor. Han har inte tid att misslyckas, vilket, om det skulle hända honom, han vet att han inte skulle överleva så lätt.

Som chef är denna person krävande och strikt. Han vill att allt ska göras rätt. Men han kan också utföra alla sysslor, det spelar ingen roll hur obetydlig, själv. Detta betyder att hans anställda antingen kommer att jobba hårt och respektera honom eller så måste de sluta. Som anställd är Häst/Jungfrun seriös och drivande. Han vill avancera och vet att han kommer att lyckas på ett eller annat sätt. Han kan acceptera undergivenhet så länge han kan se ljuset i slutet av tunneln och vet att han kommer att lyckas på andra sidan skenet.

Karriärer passande för denna individ är: PR, TV- eller underhållningspersonlighet, fastighetsmäklare, förläggare, politiker, kompositör, journalist.

Måste erkänna att jag har jobbat med pr och inderhållning men jobbar numer i fastighetsbranchen. Läskigt mycket som stämmer.

Vill du ta reda på vem du är och berätta gärna om något stämde:

http://www.monika.nu/horoskop/

 

4 thoughts on “Häst/jungfrun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s