Är du singel? Då är du en tragisk människa….


Jepp så är det, i varje fall om man ska tro på den hektiska jakten det är där ute efter er stackars singlar. Det är singelträffar, nätdejter, kärleksbloggar mm allt för att hjälpa er stackare att finna meningen mer era tråkiga liv som inte är värda att leva om ni inte har partner. Stackars misslyckade människor, hur ska det gå för er om ni inte hittar någon, det måste vara något fel på er.

Jag personligen blir ganska less på hetsen, hellre lycklig singel än olycklig i en relation. Sen finns det en grupp som verkligen inte vill vara singla, som vill vara förälskade. Men vet ni vad att bli kär är inget man planerar eller bestämmer om det ska vara äkta. När jag var singel så tänkte jag alltid, bättre att passa på nu och vara egoist innan man vaknar och inser att man har man och barn för då kommer familjen komma först och jag sist. Jag tror stenhårt på att det finns någon för alla.

Mitt tips till er blir, på alla hjärtans dag ska ni köpa något till den person ni ska älska högst nämligen er själva. Gör något för dig den dagen, skit i hetsen att finna någon då är risken större att du hittar fel ändå och slösar din tid. Många på nätet har varit ensamma så länge att nu handlar det om att välja det bästa av det värsta. Sorry men så är det efter mina erfarenheter. För många människor fokuserar på att finna någon än på att leva här och nu. Njut av det liv du har att leva, visst är det mysigt att kramas men om du tänker efter så är inga relationer en dans på rosor och om du ska tillbringa resten av ditt liv med någon så får du passa på att njuta av den korta tiden du har för dig själv.

Så för att avsluta mitt inlägg, NJUT av idag för du vet inte vad morgondagen för med sig och du kan inte gå in i en relation som en halv människa.

3 thoughts on “Är du singel? Då är du en tragisk människa….

  1. Jag förstår inte den här inställningen att det är tragiskt att vara singel. Kanske om man är väldigt ung och vill bilda familj, men när den tiden är förbi är det ju mest till besvär att ha ett fast förhållande. Visst ska jag unna mig något på Alla hjärtans dag. Gör det du också, det borde alla göra oavsett om man är singel eller i par.

    1. Kraka… Jag väntar inte till alla hjärtansdag för att unna mig något det gör jag för ofta.Men det måste vara jobbigt med denna konstanta hets.Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s