MAD MAX


Igår var maken och jag på bio. Dejtnight känns numer som en lång följetång på denna vecka då barnen är bortresta. Då blir det middagar och bio, långa promenader med allt vad det innebär. Bara att passa på att njuta medans man kan.

Mad Max blev hans val av rulle kvällen till ära och vi slog till med 3D också. Det kan inte annat än blir jävligt spännande. Nu råkar det vara så att jag älskar Charlize Theron. Tycker att hon är så himla bra i alla roller och sen är hon vidrigt snygg också. Förutom det älskar jag galen action också så det kändes som en slående kombination. Välgjord totalflippad från början till slut. Den hade inget vidare djup men om man letar efter  ren jävlar anamma så har man kommit helt rätt. Just the way I like it.

Men ska man se den så är det bio som gäller. Min puls var hög i 2 timmar och när filmen slutade så var det som att man har en utdragen orgasm som inte riktigt kommer upp till climax och helt plötsligt tar det stopp och man lämnas svettig och förvirrad… Ni förstår vad jag menar.

images

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s