Man slutar aldrig att förvånas


Tjuven fick dåligt samvete… Polisen ringde mig idag och meddelade att tjuven skickat in mitt leg, visa kort och mitt american express. Jag som hunnit spärra mitt legg. Attans jävla skit.

Men kameran, mobilen, väskan samt de 1500 kr som låg i väskan behöll han tydligen som hittelön.

4 thoughts on “Man slutar aldrig att förvånas

    1. Bra att du är ensam ett tag, se till att få stabilitet i ditt hem innan du tar in någon ny. Kom ihåg att under ett par år nu så har dina barn fått höra av en utomstående att de är roten till en massa problem mm. De kanske behöver bygga upp sig inombord så de kan känna sig hemma med sin far igen.

    1. Shit vilken omställning. Men du klarar det. Nu går man på automatik och fixar det praktiska. Lite läskigt att det tog knappt två veckor från det att du bestämde dig för att nu får det vara nog tills dess att hon var utflyttad. Blir ett vakum liksom, man vet inte om man ska le eller vara ledsen. Det faktum att du har satt punkt för en epok i ditt liv nu för att bläddra till nästa kapitel. Eloge till dig för att du har kommit så här långt, nu kan du fokusera för tro mig alla era gräl har indirekt påverkat din relation till dina barn även om de inte visar det. Den här tiden är för er att bygga ert band starkare och för dig att få återhämtning. Du ska vara stolt över dig, många hade kuvat sig i din situation. Men som någon skrev tidigare, byt lås på måndag. Blir det diskussioner så säg det är för köparens skull. Lycka till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s