Fan vad duktig jag är


Måste ge mig själv en klapp på axeln för jag var så duktig imorse.

Vi kan börja med min dröm:

Jag drömde att jag träffade en mystisk man som som bikade möte med mig på en plats som jag inte registrerade, sen på vägen till jobbet pratade med Sara och Manal två tjejer som jag har har umgåtts med på jätte länge. Jag berättade om denna man jag skulle träffa för ett jobb och sen skulle jag gå för att inte bli sen. Nu hade jag bråttom så och det började regna, på vägen passerar en äldre dam som trots det gråa vädret har väldigt ljusa kläder på sig och det lyser om henne. Jag hälsade på henne och helt plötsligt ändrade hon riktning och började gå bakom mig. Det är nu drömmen tar vändning, jag går igenom en lerpöl och blir helt skitig. Då tänker jag att jag borde hinna hem och duscha innan mitt möte om en timme. Jag ringer upp mannen för att fråga vart vi ska träffas och han säger Lunds flygplats, en bil hämtar dig där om 45 minuter… Jag är i Stockholm, under tiden har jag kommit fram till en stor sumpmark. Här får jag den genialiska idén att jag ska hoppa över hela detta område så jag tar sats… Svävar i luften men kommer inte över hela området utan landar i det där mörka sunkiga vattnet och känner hur jag sakta sjunker. Jag skriker efter hjälp och vänder mig om o ser tanten komma gåendes över sumpen mot mig. Jag sjunker och skriker efter hjälp helt skräckslagen hör jag plötsligt min sambo säga ingen fara älskling jag är här.

Tydligen hade jag börjat andas tungt och låtit i sömnen. Nu ekar den där drömmen i min skalle.

Jag gick i varje fall upp och tittade på klockan 05.59 skulle börja jobba kl 08.00 så jag säger till min sambo nu går vi ut på en power walk. Sagt och gjort, 5 minuter senare var vi ute. Snabbt gick det och en timme senare var vi hemma igen. Nöjda med vår prestation jag gick raka vägen till duschen medans han gjorde frukost till mig.

Medans vi sitter och äter frukost så var balkongdörren öppen. Vi hade sett en fågel sitta på balkongen tidigare och helt plötsligt så flög den in och tittade på oss. Så han fick vara med på frukost och fick lite bröd som han glatt mumsade på. Sen gick jag till jobbet.

Idag ska jag till tandläkaren…. USH TVI BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Hatar tandläkaren men jag tror att jag har hål i varannan tand. Jag vet det, har bitit av en tand och väntat för länge. Blir säkert rotfyllning och hela skiten allt för att notan ska  växa. Jag hatar att gå till tandläkaren/alla läkare/gynekolog mm. Blir alltid skräckslagen. Går hellre till det är dags att dra ut tanden, amputera benet och sy igen musen än att gå på undersökningar i förebyggande syfte.

5 thoughts on “Fan vad duktig jag är

    1. vi borde vara glada över att vi kan gå till läkare när vi är sjuka men varför är de så skräck injagande

    1. Det var en liten söt sak. Så himla tam, han blev inte rädd utan var väldigt nyfiken. Ganska sött. Vi kommer nog äta frukost med henne hela sommaren för jag tror att hon har ett bo ovanför oss för hon flög dit med maten ett par gånger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s