Jag är KÄÄÄÄRRRRR


Det bubblar inom mig, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Lyssnar på en massa ballader och sitter med tårar i ögonen… Om lite mindre än två månader står vi där framför prästen och alla våra nära och kära…. SHIT

Jag måste erkänna att jag är livrädd… Det har nu slagit mig att detta är stort. Det kommer att vara det mäktigaste jag har någonsin varit med om… Mitt liv kommer aldrig bli densamma igen. SHIT… Jag kallsvettas, jag är rädd och lycklig samtidigt. Vet inte om det är förväntingarna eller vad det är. Jag är helt lyrisk.

Räknar dagar, timmar, minuter och sekunder… Så mycket att göra och det är sååå lite tid kvar. Det blir nog bra till slut. Det viktigaste är att jag hittade han med stort H… Skiter i resten.

Men mitt hjärta gör volter. Tror att detta kommer att vara mitt konstigaste blogg inlägg hittils……….. Nu ska jag jobba vidare och sluta lyssna på alla ballader för att jag är helt labil just nu.

12 thoughts on “Jag är KÄÄÄÄRRRRR

    1. Blir nojjig, tänk om jag svimmar när det är dags att gå in i kyrkan…. Eller att jag inte fram något. Många tankar få svar.

  1. Nej då. Det kommer gå jätte bra. Det är jag nästan säker på.. och din partner kommer älska dej ändå. även om du skulle snubbla eller nysa “prästen” i nyllet eller ngt sådant!!kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s