Morgongåvan = panik


Slog mig just att jag har ingen aning om vad jag ska köpa i morgongåva till min sambo… SHIT SHIT SHIT.

De flesta ger mig rådet att köpa en klocka…. Ok tänkte jag, har jag råd att lägga 45-60 000 kr på en klocka. NEJ det har jag inte. Känns futtigt att köpa en billig klocka till en person som är extremt märkes och kvalitets känslig. Dessutom så har han en extremt vacker klocka. Så då var det kört.

Sen har han tjatat om att han vill tatuera sig och jag har sagt blankt nej. Gillar inte tatueringar så värst, tycker egentligen att det ser ofräsht ut. Gillar rena kroppar utan klotter. Men jag kanske ska ge honom en tatuering i present för jag vet att han har tänkt på detta ett tag….. Men kanske en tråkig present. FAAAAN    ångest.

Jag har en och en halv vecka på mig att hitta på något riktigt bra här ser jag. Alla tips mottages gärna.

9 thoughts on “Morgongåvan = panik

  1. Tatuering tycker jag låter som en alldeles ypperlig idé. 1. Han har önskat sig den2. Morgongåvan kommer på sätt ALDRIG att försvinna eller gå sönder :)Kram

    1. Han har ett hängsmycke som han aldrig tar av sig. Så jag tror inte att det är aktuellt att få smycket utbytt

  2. Läste just en blogg där tjejen skulle iväg till en fotograf för att ta bilder på sig själv att ge sin blivande man i morgongåva.Det går ju med rätt fotograf och ljus att ta riktigt vackra och sexiga bilder utan att de blir snuskiga.

  3. Det ursprungliga begreppet morgongåva som ges av mannen på morgonen efter bröllopsnatten var något som skulle trygga hustruns eventuella änkedom.Har det ändrats så att även mannen ska ha en gåva nu??:)

  4. tycker tatueringen var en helt kanon ide…då visar du ju verkligen hur mycket du älskar honom med att ge honom nåt du egentligen inte gillar…för hans skull…Lycka till m bröllopet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s