Afrikanskan mår som hon förtjänar idag…


Ja förhoppningarna var höga och liksom alla förväntningar. Tackar mina gamla kollegor för en otroligt trevlig kväll. Den var mer samlad än vad jag trodde att det skulle vara men gud vad roligt det var att träffa alla gamla kollegor igen. 60 % av företagets anställda har fått eller väntar barn sedan jag slutade… Hm vad är det i deras vatten.

Här är i varje fall en bild på oss i vimlet, jag är nöjd med min nya look, maken är inte helt övertygad men han får vänja sig.

Här står han med min favorit person på Göteborgskontoret och visar sin bästa pussmun…

Tyvärr så tog jag inte så många fler bilder än dessa. Ibland så är man inte på humör helt enkelt.

Imorse när jag vaknade så var mina älsklingar ovanligt keliga. Följde efter mig överallt så jag tänkte att jag har nämnt dessa små ting innan men jag tänkte att det är ändå dags att visa en bild och ge en kort presentation.

Vi börjar med det nya hemmet. Inom en snar framtid kommer jag att visa mina inredningsprojekt. Vi börjar med den korta presentationen, mig o maken har det redan skrivits så mycket om. Här är i varje fall numer vårt hem som jag älskar sååå mycket. Det är lite målning kvar men oavsett så är det fint som det är. Med jämna mellanrum kommer det komma bilder på insidan.

Sen måste jag visa barnen också. Vi börjar med Vilmer

Vilmer är en fluffig 100% perser. Han är nu 14 gammal fyller snart femtom men är väldigt pigg för sin ålder. Busar gärna men undviker att sätta klorna i en. Smyger gärna fram och lägger en tass på en så man ska ge honom uppmärksamhet och kärlek. Sen ser han så ledsen ut som alla perser då hans ögon rinner så om man kliar honom i ögonvrån så blir han extra lyxklig för då får man bort allt skit också. Pratglad mot väggar och gärna 5 minuter innan larmet går på morgonen.

Näst på tur har vi Charles

 

Inte så fluffig men lika långhårig är denna 100 % norska skogskatt. Han är minstingen på sina ynka 5 år. Äter allt han kommer över och är väldigt finurlig då han hittar alla mat gömmor. Har blivit så fet att vi har flyttat ut på landet så han kan röra på sig lite. Busig som attan och glömmer ibland bort att hans klor inger grym smärta. Men också svartsjuk och extremt kelig. Lyssnar på tillrop och jamar hela dagarna mellan sovpauserna. Tycker också om att tvätta den som kliar honom.

Ikväll ska jag ut igen, denna gång till Restaurang Kungsholmen med jobbet på middag. Vi har en nyanställd som ska firas och fint besök dessutom som ska se stan. Så jag får inte återhämta mig från morgondagen. Imorgon kommer jag sova hela dagen så enkelt är det, men måste nog upp lagom tid för svärfar kommer med frun och farmor. Så jag ska bjuda på middag på vårt nya matbord. Shit… Panik.

Tänkte servera.

Förrätt: hummersoppa med kräftstjärtar

Huvudrätt: Lövbitsrullader med champinjonröra och champinjonsås. Till detta klyftpotatis och vattenmelonsallad med fetaost.

Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås…

Avec: Conjac och kaffe.

 

Tror att den menyn funkar få de om jag inte ändrar mig och gör köttgryta med ris hahahaha. Ha nu en fantastisk helg och ta det lugnt där ute.

7 thoughts on “Afrikanskan mår som hon förtjänar idag…

  1. Det låter smaskigt! det hår var jättefint… o de ska bli väldigt kul att få se kort inifrån huset =)! Det ser jag fram emot!Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s