Stringtrosor… JA eller NEJ


Det stod i tidningen häromdagen att stringtrosan är på väg att försvinna. Vet inte om jag tror på det riktigt men varför inte egenligen. För några år sen var stringtrosor förknippade med porr och utbudet såg mer ut så här…. Tro det eller ej men denna kommer från Lindex hemsida..

Sen började gemene man använda dom och då var det väl inte så viktigt längre, men nu så är det så himla illa så bort med dom.

Som vi alla vet så finns ju många varianter, jag valde denna som är en klar favorit, har svårt för dom allt för tunna då snackar vi troskant och valkar. Det klarar vi oss utan ändå. Men jag vet inte med er vissa byxor går inte att ha utan string, det blir liksom fyra skinkor eller att man ser kanten av boxertrosorna. Så då är det string som gäller och det finns ett hav att välja mellan.

Den trenden som däremot har uppkommit är denna med mönstrade bommulstrosor. Jag vet inte om jag är riktigt övertygad om denna ännu. Känns nästan som att allt ska vara så himla bekvämt och man får inte vara för feminin för då är man svag och går på männens linje. Visst det ska vara bekvämt men vi är ändå vuxna kvinnor varför ska man i all sin dar ha en jäkla nallebjörn på stjärten? Alla dessa bomullstrosor med söta blommor, nallar, fjärilar, hjärtan ja you name it.

Var inne på Lindex och kollade efter mamma trosor och fick en jobbig kunskap. Om några månader kan jag säga hejdå till mitt sexliv. Hur sexig kan man känna sig i dessa. Visst man är havande men någonstans där inne finns fortfarande kvinnan som vill ha lite kvalitetstid med sin man….Kanske ska börja designa mammatrosor.

Nej om man går ifrån string och vill ha sköna och sexiga boxers så är det bara att följa min linje, kvinlig med spets. Det är min melodi. Då känner man sig snygg hela dagen även om magen väller ut som en melon.

Bilder med tjejen är tagna från NELLY.SE

24 thoughts on “Stringtrosor… JA eller NEJ

 1. Stringtrosor ja tack! Men det är ju en trosmumsare som jag det! Men försvinner gör den inte! I alla områden där folk fortfarande klär sig som om dom vore med i Big Brother (Glesbyggd och Malmö) så kommer stringtrosan och lågt skurna byxor leva bra länge till!Men mammatrosor kan ju ha sin charm! Bekymra dig inte för det, för det finns inget vackrare än en gravid kvinna!

  1. Ja men jag tycker väl egentligen att trosan ska väl aldrig synas. Ush.Men jag ska komma ihåg det när jag rullar fram hur vacker jag är då :o)

 2. Ett måste, nöööödfall är spets boxers men bommulstrosor modell vanlig med snobben är fruktansvärt avtändande. fungerar bara, och väl när tjejen har mens och man inte vill att hon ska se sexig ut för att det bara blir jobbigt då..

  1. Jag förstår inte det där med att man ska vara osexig bara för att man har mens? Man är inte sjuk under den perioden och om man ändå känner sig ofräsh så är det väl då man ska snitsa till det? Eller har jag fel

 3. Jag har för det mesta string under jeans och byxor eller om jag har strumpbyxor och tunika/kjol, dock inte under kjol på sommaren.Annars har jag hipsters som jag föredrar och oftast byter om till när jag kommer hem och sätter på mig myskläder. =)

 4. JA till string under allt som annars visar troskant! Jag kör typen på bild 2 så länge det funnkar.. annars får man ta till de där jättetunna, om det är väldigt åtsittande silkiga kläder.Hemma köra jag hipster med söta spetsar etc.. man vill ju ha det bekvämt, men samtidigt vara lite sexig för sin man =)På tal om allt detta måste jag en sväng till underklädes avdelningen för lite julnytt!!Bomullstrosor – NEJ TACK! (det skulle möjligtvis vara under vissa speciella omständigheter eftersom det sägs att kvinnas underliv mår bäst i naken eller bomullsmiljö)

 5. har börjat köra med bumullstrosor ibland för det är schystare mot underlivet och så har jag en massa söta med leopardmönster och sånt. Inga me dnallar dock, jag vill inte ha några jävla nallar mellan mina ben 😛 Men tycker ärligt talat nuförtiden att string är bekvämare (förmodligen för att jag är van vid string)och string syns inte igenom, så länge de itn esitter för hårt så man få rvalkar. Hipsters är fint och bra, men drar man på extremt tighta jeans så korvar de sig typ..

 6. när jag gick på gymnasiet använda jag bara string men nu har jag bara bomullstrosor! Min man tycker det är finast… han köper alltid tre par till mig när jag fyller och i julklapp så vet att han tycker att jag är snyggast i det =)Blir inga valkar under byxorna….men får väl se när jag blir äldre… hi hi…

 7. Ju mindre trosa ju bättre! Tänk på miljön!!Alla dessa minitrosor i bomull är oändligt mycket bättre för miljön än de stora, breda varianterna.Så, bli miljövän o säg JA

 8. Gumman…du kommer nog att se lika snygg ut med stor babymage som du gör utan… tror inte att det blir något rulla fram! Kanske är du en sån kvinna som bara får bättre sex och ökad lust ju längre du går i graviditeten… de första månaderna kan vara lite obehagliga just för att det är en stor förändring på gång, illamående, trötthet och hormoner som spökar! Men sen…Ta väl vara på dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s