Afrikanskans nya liv


Nu är jag less på att må illa, känna mig hängig och trött. Jag saknar min sexlust och min äventyrlighet. Jag har helt tappat konceptet.

Men nu får det fan vara nog. nu ska jag återta kontrollen innan jag förfaller helt. Ska ta tillbaka min ork och min kropp och även min jäkla sexlust. Känner mig som en riktig torrboll.

Jag hade höga mål dagen till ära, idag var dagen D, idag skulle jag ställa allting på sin plats.

Imorse när jag gick upp började det med att larmet inte gick så jag fick stressa hela morgonen. Kännde att magen inte var helt ok och jo du det blev ett ofrivilligt toalettbesök föjlt av illamående och yrsel. Men ack den som ger sig jag skulle ändå till jobbet. Maken tyckte inte om den idén men nu hade jag bestämt mig för mitt nya liv och då är det bara att köra på. Bussresan somnade jag och 5 min på tunnelbanan som var fullkomligt packad kändes som en klart pina. Jag kom till jobbet, köpte kellogs och mjölk på vägen så jag skulle få i mig frukost. Väl på kontoret så var det rusnings trafik till toaletten. Tur att vi var bara två för jag klarar verkligen inte av att gå på toa när andra är där.

Ja ja, tryckte i mig mina flingor, smakar inget men jag tänkte ändå äta. Kl 13.00 skulle jag träffa min PT, idag ska jag börja stärka min rygg för att orka. O ja du hon märkte på min puls att jag kanske inte var 100 idag så vi tog det rätt lugnt. Därefter var det en wrap på menyn som jag brukar köpa när jag inte är sugen på något för den är alltid god… UTOM IDAG. Fan också, fick i mig knappt halva och magen började göra kullebyttor. Nej men jag tänker kämpa mig igenom dagen och jag slutar kl sex… tänkte jag men oj så fel jag hade. Maken ringer och säger att han måste jobba över. När jag mår så här vill jag inte åka hem själv så jag måste snällt vänta tills han är klar…. Hoppas hoppas att han blir klar snart. Orkar inte, mår såååå dåligt. Ska hem och sen raka vägen i säng. SOVA SOVA.

Hoppas jag inte håller på och blir sjuk igen nu.

3 thoughts on “Afrikanskans nya liv

  1. Tack för din kloka kommentar… :-)Som vanligt är du Sveriges Dr. Phil. Alltid lika klok… 🙂 *nickar beundrande* När det gäller Prinzipezzan så var hon “mallad” och se hur det gick! tror att du har rätt i att jag bör undvika en ny “mallning”. Shit!!! *spärrar upp ögonen* Menar du att jag ska improvisera…. *hjälp*

    1. Du ska sluta tänka så mycket och leva lite mer. Flänga land och rike runt med hopp om att hon kanske är den rätte leder bara dig ifrån att verkligen hitta den rätta. Jag höll på så ett tag och det var när jag väl sket i allt och infann mig i ett stadium där jag var nöjd med min tillvaro då jag kunde möta den som jag skulle vara med. Sen kan de ändå skita sig men då vet jag att hjärtat var med till 100 % och att kärleken var besvarad på samma premisser

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s