Till alla er som vill sticka ut från mängden (Afrikanskan)


Vet ni ens vad det innebär att sticka ut och på vilkett sätt ni vill sticka ut på? Räcker inte er personlighet så långt att enda sättet ni kan sticka ut på är genom att skriva nedlåtande inlägg och verka helt hjärndöda?

Jag menar ha en åsikt och det är ok att den går emot allmänheten så skapar man debatt men att medvetet provocera bara för att sedan skriva jag säger som jag vill och gillar du inte vad jag skriver så behöver du inte läsa. Tyvärr så finns ingen block funktion så risken är stor att man hamnar på er blogg ändå.

Ni skriver som ni gör för att ni vill att man ska läsa, ni vill att folk ska ta illa vid sig och gärna skriva en kommentar för då är ni bekräftade. Jag ser inte detta som att vara stark utan som att vara en väldigt svag liten människa som gömmer sig bakom en dator och medvetet sprider sin äckliga galla för att må bättre genom andras misär.

Sen jag om någon älskar att läsa bloggar där människor sprider glädje, där man är nöjd med den man är och gillar livet i allmänhet. Min fråga till er som påstår har uppnått denna livsinställning (för många säger att de är sååå starka med starkt självförtorende och annan BS) är, varför ska man skriva smala människor är smartare än tjocka bara för att du nu råkar vara smal. Känner du dig snyggare genom att trycka ner en annan grupp. Blondiner kontra brunetter… Jag menar jag skulle köpa hela starka förtroendet grejjen mer om den inte behövde en grupp att klampa på för att framhäva sig själv..

Kanske ska börja skriva ” once you go black you never go back ” för att jag ska känna mig snyggare än alla andra… Måste man känna sig snyggare än alla andra för att känna att man duger som man är?  Nej det är då man märker att masken trillar av. Folk tittar på kändisar och vill så gärna vara i deras värld, jag är granne med den, var på fest med den så wow vill du ta på mig? PATETISKT.

Blir så ledsen när det är 2008 och fortfarande har folk inte fattat poängen. Det är inte vem du känner, hur du ser ut eller lever som gör att du sticker ut utan vem du är. ALLA är vi vackra för någon (Jag vet att många av er inte tror det men det är sant). Så vem ger dig då rätten att ta bort någon annans självförtoende bara för att du saknar ett eget. Du blir inte intressantare än vad du har att erbjuda som person så det är bara larvigt att skylta med att Persbrandt har landställe vid dig. Ni blir inte bästisar för det. Så till alla er som så gärna vill sticka ut från mängden genom att vara det vidrigaste ni kan mot allmänheten har jag bara en sak att säga:

SKAFFA ETT LIV.

7 thoughts on “Till alla er som vill sticka ut från mängden (Afrikanskan)

    1. På sista tiden har jag blivit less och det rann över… Så mycker bra inlägg som försvinner bland en massa skit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s