En lång tupplur och lite pinsamheter


Det fick jag igår när jag kom hem. Var helt slut och tvingades ta en kort lur på jobbet i chefens soffa… Tur att han var på tjänsteresa men igår var en tuff dag.

Väl uppe hade jag jätte ont i magen och gick på toa. Jag tycker att det är så pinsamt att gå på toa på jobbet särskillt när nöden har ingen lag och man kan inte hålla sig. Jag tänkte jag stannar här en stund och tvättar händerna hundra gånger så det luktar äppeldoft men pinsamt blev det när jag skulle spola och det blev stopp i toaletten… JAAA precis vad jag behövde, när man äntligen gör något pinsamt så ska man bestraffas. Så där stod jag och spola och spola och spola lite till. Vattnet steg till oroväckande höjder men till slut så gick det. Tänk om det inte hade funkat hur hade jag löst detta dilemma. Paniken hade redan satt sig. Men jag tänkte att väntar lite och då hör jag en knackning på dörren. Min kollega ville se om jag levde där inne… Precis vad man behöver, trodde inte att det var så lång tid men tydligen hann jag bli saknad. Fan också. Ja visst spolade lite mer och tvättade händerna ett par gånger till för att det skulle lukta tvål därinne. Väl ute var min ursäkt jag är höggravid och det tar ett tag innan man överväger att ta på sig byxorna igen när man väl har fått av sig dom…. Eh tror inte hon gick på det men ändå. Jäkla brud att knacka på dörren så, även om tanken är god. Man knackar inte på en kollega på toa.

Sen åkte jag hem med sex bussen, väl hemma blev det en skål med flingor och sedan av med kläderna och ner i sängen. Tänkte jag sover någon timme innan J kommer hem.

Han kom hem gav mig en puss och försökte få liv i mig genom ´div mutor som en magnum mandel med mitt namn på inget svar.. Afrikanskan hade stämplat ut.

Sen kom han in igen lite senare för att titta till mig då konstaterades det att jag hade svettats igenom mitt linnet, trosorna samt sängkläderna. Så upp ur sängen för sömntutan, maken bytte sängkläder medans jag gick på toa och fick av mig allt det blöta, tvättade av mig och sedan tillbaks som en zombie, en väldigt tung och gravid zombie.

Gick upp 07.00 imorse och undrade varför jag var naken i nya sängkläder.  Kom på ganska snabbt hur min natt hade varit och var grymt hungrig. Berättade för maken om min toa incident och han var mäkta förvånad överatt jag ens gick på jobbet. Han får inte ens vara hemma när jag går på toa. Men jag är FAN gravid med en unge som trycker överallt when it’s time to go it’s time to go.

Hoppas att denna dag går bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s