Det blir operation


Min lilla kisse har nedsatt leverfunktion till den grad att han kan dö. Idag ska de öppna upp honom och se hur stor hans leverskada är. Han har gått ner från 6,5 kilo till 4,5 kilo under en två veckor period. Eftersom han har så stor päls så var det inte så lätt att upptäcka vikt nedgången. Min stackars kisse. Hur ska det gå för honom.

Vi får se på måndag om det finns något att göra. Jag säger skaffa försäkring på era husdjur, för när de väl blir sjuka så tickar kostnaderna. Bara operationen kostar 6000 kr och så har vi gjort blod analyser mm så notan kommer hamna på minst 20 000 kr. Men tack o lov för föräkringen.

I helgen är det fest med mina barndoms kompisar, pratade med ena igår som var sjuk men tänker komma ändå. Jag blir lite sur på folk som går på fest när de är sjuka, så himla egoistiskt med tanke på att man kanske smittar. Så jag o Naomie stannar hemma. Vill inte riskera att hon blir sjuk bara för att.

Ja ja det är bara att ligga och mysa med min lilla prinsessa hela helgen lång.

3 thoughts on “Det blir operation

  1. Äsch, var inte rädd för lite baskelusker!Barn måste ha några sådana för att bli friska senare i livet! Man kan dessutom inte skydda dom mot allt!Hoppas lilla kissen blir bra snart!Kram

  2. Fy fan för folk som går på fest när dom är sjuka. Speciellt när en liten bebis ska komma också. Som by the way är hur söt som helst;) Hoppas det går bra för lilla kissen. Usch det är så hemskt när ens djur är sjuka. Ska hålla tummarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s