En resa till en annan värld utanför min “comfort zone”


Jag är som en person någon som gärna provar på nya saker innan jag dömer ut dem. Livet blir mer berikat så helt enkelt. Jag gillar att utmana mig själv och hitta nya världar och miljöer som jag tack vara olika människor i mitt liv utmanar mig att uppleva. Igår var en sådan dag då jag skulle ta ett stort kliv utanför min trygga vrå.

Platsen var Gröna Lund…. Många tänker nu att jag måste bo under en grotta men så är det inte utan det var Gröna Lund för att uppleva ZZ Top…. Jesus Amalia.

Så många skinnklädda människor, så mycket svart kajal och hår är världens alla färger… Helt ärligt förstår jag fortfarande inte vad de har för målgrupp för det var allt från, rockers, skaters, Rocka billys, hillbilly, mc knuttar, punkare… ja listan är lång… dock såg jag inte många med afrikansk ursprung… Kännde mig rätt ensam i publiken hahahahaha.

Bild

Men vilken upplevelse. Gubbarna lät lite trötta och det blev några tekiska missar men gitarr solon levererade liksom ljuskillen. Publiken jublade och jag blev en erfarenhet rikare. Tack kära kollegor, nästa gång står jag för en tripp till en helt ny värld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s