Fartgalen i 24 timmar, jag…. Självklart.


Jag älskar hastighet, så där jobbigt mycket. Det ska gå fort, riktigt fort så det pirrar i magen. Många tror att jag är en diva som gärna sitter o målar naglarna o bara pratar smink… Inte ett hårstrå får ligIMG_1203ga snett eller gud nåde om jag gick och blev smutsig… så fel de har. Jag älskar att prova nya saker, saker outside my box, som kappsegling… Wow vilken känsla det var när vi fick göra det förra sommaren. Jag hade kunnat vara ute hela helgen trots blåsorna på händerna… Att får göra saker som jag aldrig har gjort förr ger mitt liv så mycket mening. Jag är lite(läs mycket) rädd för vatten om jag ska vara helt ärlig men jag kan ändå inte hålla mig borta riktigt. Så mycket roligt som man kan göra.Sen är jag av inställningen att man ska prova allt minst en gång innan man kan bocka av det. Har denna grej varje gång jag åker över en bro då får jag en känsla av obehag. Har genom åren drömt att jag har suttit i en bil som åkt över en bro som raserat och jag har suttit i en bil som störtat mot det där mörka vattnet. Varje gång samma dröm och jag vaknar alltid precis innan bilen får kontakt med vattnet… Whats that all about.

Hursomhelst så var det dags för årets kick off med jobbet… Vi började med en guidning på en av  Sjöpolisens Stridsbåt 90H båtar…. IMG_8594[1]

Vilken båt… Vilka hästkrafter…. Den motorn… Självklart fick vi en provtur, vi fick se hur de jobbar, navigationssystem mm. Så himla imponerad. Hur jobbar sjöpolisen egentligen? Varför behövs dem när vi har kustbevakning… Jo för dom är så jäkla coola och de är riktiga poliser. Därför. Glömde jag nämna att jag gillar män i uniform… JESUS. Få kvinnor som inte gör det. Men tillbaka till dom där galna 24 timmarna.

Dagen efter vår konferrens på ön Grinda skulle vi hem. Vår skjuts blev lite försenad pga dimma men sen såg jag ett ljus och där stod den. Ribb båten som skulle transportera oss tillbaka. Jag har länge v

IMG_8606[1]

elat åa ribbåt och jag kan informera er om att jag måste ha varit den gladaste resenären de har haft på väldigt länge. Först på med flytdräkt, vantar och mössa. En kall höstdag i Stockholmsskärgård. Sweet. Till min eviga lycka så kom alla stora färjor i hamn också när vi var ute så nog fanns det en och en annan våg att flyga över. Måste erkänna att jag har ont i ryggen fortfarande men det var det värt.

Jag gillar kickoffer som erbjuder mer än det vanliga. Inte nog med att man får umgås med så trevliga kollegor, man får tid att prata om det där som är viktigt. En stund att reflektera och verkligen känna de som man jobbar med dagligen. Man lär känna varandra och förstå den andra i de stunder när man är oense. Mer sånt. Gillar min chef skarpt måste jag säga, han är inte som andra han är lite bättre.

IMG_8631[1]   IMG_8626[1]20150904_085647

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s