Alla dessa studenter


Idag är nog sista dagen, sista lasset ut, inte lika många skadade i år men ändå ett par vältande flak. Ungdomen när den är som bäst, sista dagen med gänget, sista dagen i gymnasiet. Framtiden är oviss för de flesta, man har hela sommaren på  sig att fundera på nästa steg, han man kommit in på den sökta utbildningen, om inte vad gör man istället…. Många frågor få svar. Igår såg jag många irriterade ansikten när ungdomen åkte förbi, glada, fulla och väldigt högljudda avgångs elever. Själv njuter jag till fullo, jag gläds med dom, helt underbart. Idag är det deras dag och de får höras de får vara som de vill vara. De är ungdomen, de är framtiden. Denna dag går inte att återupplevas denna dag kommer de bära med sig livet ut. Jag minns min egen studentdag, hur fantastisk den var, glädjen, förväntningarna, tårarna, alla kramar och alla minnen. Det är snart 10 år sen… shit vad gammal jag är.

Idag tar sambons lilla syster studenten, dagen till ära har jag klätt upp mig riktigt ordentligt med hatt och allt. Idag är en glädjens dag, den lilla flickan blir stor. Sjung om studentents lyckliga dar. Jag har förberett med mini champagne (för hon ska inte dricka öl), blommor såklart och inköpt ett presentkort på resevaruhuset.

Den nya generationen… Här är dagens princessa:

Hon var vacker som en dag och hade ett stort leende hela dagen. Jag älskar den här tjejen, hon är sååå go och snäll.

I onsdags hade vi en riktigt mysig dag, vi vaknade tidig, tog en lång promenad till Blå valvet hann ta ett foto i det fantastiska vädret innan. Åt en riktigt god lunch där, vi skulle till Skansnen och fira nationaldagen… Men det blev ändrade planer…..

Vi hamnade på Gröna Lund och jag kan ärligt säga att jag klarar inte av karuseller som jag förr. Kom på mig själv med att vara livrädd och fick en rejäl döds ångest. Vaddå tacken på att nu är det kört. Jag är gammal.. Buhu.

Nu ska jag göra det sista här innan det är dags att bege mig till Södra latin o fira min söta student. Ha en strålande dag full av solsken

2 thoughts on “Alla dessa studenter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s