Bye bye SATS


Nu har jag fått nog, jag har tränat på SATS i många många år nu. Tycker att de har så roliga pass och så. Men det senaste året har jag ledsnat. Mest pga standarden på anläggningarna. Herregud vad sunkigt.

För 6600 kr/år får du tillgång till alla deras anläggningar i Sverige och det är ju bra. Funkade perfekt när jag pendlade mellan Gbg och Stockholm men nu pendlar jag inte längre. Men däremot att se smuts på golven, hitta mögel i duschen och möta på otrevlig personal ja det kan man få. Sen jag började jobba i city har jag bara tränat på anläggningen vid Hötorget. O den måste nog vara sunkigast av dom alla. Maskinerna saknar alla delar och var och varannan vecka är det inbrott i skåpen. Detta är vardags mat och personalens lösning är ja INGEN ALLS.

Så tills sist fick jag nog och sa upp mitt medlemskap efter 4 år, maken som varit medlem sedan 98 sa även han upp sitt medlemskap.

Men träning är ju ett måste så vi ville hitta ett gym som hade en relativt hög standard och inte så stort tryck på maskinerna och passen. Man vill inte bli sparkad när man tränar om man säger så. Lite efterforskning placerade oss på BALANCE.

Här är det RENT och snyggt, vissa kan tycka att det är lite sterilt men ska jag svettas i en lokal så väljer jag en utan mögel. Enda nackdel är att det finns ingen barnpassning men vem vet kanske finns när det är dags för oss att bli fler.

Denna fantastiska anläggning erbjuder dig det mesta och det är inte trångt. Det bästa är ändå att de har sjukgymnaster vilkett är perfekt för mig som har så ont i ryggen jämt. Nu kanske jag kan anpassa min träning bättre för att hjälpa min rygg på traven.

Kostnaden för kalaset är 500 kr mer i per år och det är det värt.

 

3 thoughts on “Bye bye SATS

  1. Känner inte alls igen din bild av SATS så det måste vara något för just Hötorget. De ställen jag går på ar fräscha och trevlig personal.

    1. Det är just anläggningarna i City som är värst men det beror ju på att de är äldst också. Hade jag bott kvar i Gbg så hade jag aldrig bytt. Jag hoppas att de tar hand om sina gamla anläggningar innan de fortsätter och öppnar nya för fler trogna kunder försvinner. Man kan bara kommentera den miljön man befinner sig i eller hur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s