Afrikanskan på ultraljud.


Idag var det äntligen dags att ta reda på hur det går för den lilla krabaten här inne. Den har ju som sagt vuxit en del och sparkana dom känner hela tiden. Som ni ser nu så är det fullt synligt att något är i görning och den lilla bebisen växer så det knakar.

Kl 13.00 var det dags och vilken fantastisk barnmorska som tog ultraljudet. Så mild och snäll. Älskar Mamamia. Jag la mig ner och kände direkt att det var liv i rörelse där under samtidigt som jag inte kunde vara säker på att det verkligen var den lilla eller om det är gaser. Min kropp känns inte som min längre.

Hon han knappt lägga maskinen mot magen förrän bilden som jag längtat så länge efter dök upp. Ni ser på mitt ansiksutryck hur chockad jag är. FY FAN vad COOOLT.

Får jag presentera afrikanskan junior… Om du kollar på den där pannan så fattar du direkt vem som är mamman till denna unge hahahah. Fast näsan är lite för stor för att vara min så jag tror att det är J’s näsa.

Det var grymt svårt att få till en bra bild då det hoppades och studsades hela tiden. Det tog ett tag innan den låg stilla i mer än en minut så hon kunde ta sina mått. Vilken livlig krabat jag har i min mage och lyckan är enorm.

Nu längtar vi till den 7/7-08 då denna lilla människa ska vända våra liv upp och ner.

21 thoughts on “Afrikanskan på ultraljud.

  1. tack min vän. Jag svävar, ungefär som när du väntade dina kan jag tänka mig. Jag räknar med att komma tillbaka till dig innan denna vecka nått sitt slut. Kram

 1. vad roligt för er med bebisen:) Hoppas allt gått bra hittills och gör det i fortsättningen också förstås med allt.kollade in din blogg lite mer nu.vad fint bröllop ni hade och resan..Mmmhärligt!

  1. Ja du min man kom ett paket på posten med alla tillbehör hahaha.. Många STORA förändringar men så är det med mig, allt eller inget. Finns inga mellanlägen. Tack i varje fall just nu så njuter jag till fullo. Gå och köp din semla nu innan dagen är slut.

  1. Ja man kan liksom inte fatta att man skapat ett liv. Vänta tills det blir er tur, du kommer att förstå precis.

 2. Härliga bilder! Jag förstår att du väntar på att få hålla bebisen i famnen =)Ett stort grattis! Jag blev så bebissugen igen när jag såg bilderna *L*

  1. Jag längtar så jag döööör. Alla på jobbet sa att jag såg mega lycklig ut hela dagen idag… Konstigt när man har sett sin bebis sprattla som en liten galning

  1. Det är något i vattnet för det verkar som att vi råkar alla vara lika långt gångna också så denna sommar är det rusning till BB på AB bloggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s