Inte konstigt att tjejer mår dåligt


Något har slagit mig och gjort mig grymt irriterad… Sedan några veckor sedan har reklamen på två ändrats drastiskt och följande är det som gäller om du ska hålla måttet.

LENA BEN… ingen vill känna er stubb tjejer utan här ska det vaxas och pillas och rakas mm

LENT UNDER ARMARN för gudarna ska veta att en tjej med hår under armarna är inte mycket för världen

BANTA… Jepp att du ens tänker tanken att sätta på dig en bikini med den kroppen utan nej här ska det knapras piller och gå på diet.

 

Om inte det vore nog så har ju du alla dessa program: Du är vad du äter… JA tänk efter en gång till innan du tar den tuggan.

Sen ska vi inte ens prata om internet där man bombar med bantningskurer, tidningsrubriker som platt mage på 3 veckor, gå ner så många kilo med den metoden.

Listan kan göras lång.

HELT ÄRLIGT…… JAG SPYR.

Tjejer, ställ er framför spegeln. Så ser ni ut med alla skavanker och vet ni vad.

NI ÄR OCH FÖRBLIR PERFEKTA.

Allt annat är rena rama bullshit. Om fler tjejer vore nöjde med sina kroppar skulle dessa jäkla bolag minska eller ännu bättre försvinna. Det är en sak att vara ohälsosamt överviktig än att vara normal men det finns inget antingen eller utan här ska alla vara storlek 34 som störst.

Det är ett ideal som ska bort, man ska få vara och se ut som man är skapt. Det är det som gör denna värld så vacker, det faktum att vi alla ser så olika ut.

 

18 thoughts on “Inte konstigt att tjejer mår dåligt

  1. Kanske det men de har ändå rätten att vara precis som de är och du ska ändå inte sätta på dom så vad gör det dig?

  1. Du får tycka precis vad du vill det är det som gör denna värld till det den är. Alla har rätt till att gilla och ogilla saker. Jag rakar mina ben också för den delen men jag skulle inte attackera någon som inte har gjort det. Finns tydligen män som går igång på det också.

  1. Bara mr Pink som ser svart när han tänker på att en tjej kan ha lite hull och hår på kroppen.

  1. Ingen som ville ta bort den påpekade bara att det är rätt hysteriskt just nu och att allting är just fokuserad på tjejer. När det kommer till killar så visar de en kräm för fotsvamp…

 1. Underbart inlägg! Tyckte fler som du (eller snarare, skulle fler som tyckte som du våga eller orka bry sig och uppmärksamma andra på probemet)skulle världen onekligen kunna förändras till det bättre!Go Go 🙂

  1. Jag finner det intressant att några killar skriver inlägg om si och så om hur de vill att kvinnan ska vara men det är fan 2008. Inte många kvinnor som går med en skog under armarna men jag är less på att man ska minsann förstå att det förväntas annars passar man inte in. Om kroppen var skapt för att vara hårlös hade väl evolutionen gått dit och vi hade varit hårlösa. Jag gillar också när min man trimmar men ser fan inga reklam på tv som förespråkar att män ska raka pungen nu lagom inför sommarens utomhussex.

 2. *asg*Vet inte om jag vill se reklamen där en kille står och rakar pungen i och för sig, men satan i gatan vilken skön reklamidé! :D”Har du problem med stubbig pung? Med nya Intense Man Epilator så slipper du stubben – håren dras ut ett och ett!”

 3. underbara ord =) precis va vi alla tjejer behöver… alla är vi vackra på sitt alldeles speciella sätt…girl power !!!! ut i solen njut av livet =)

  1. Jepp och en magnum mandel ska jag bjuda mig själv på. Solen skiner och man har hälsan, vad mer behöver man.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s