Ja jag är grymt nöjd för tillfället


Tänkte dela med mig en sak. För lite över 4 veckor sedan hade jag en liten tjej i magen och kännde mig som en flodko som skulle spricka närsomhelst.

Efter Naomies födsel fick man förstå att jag hade en ny kropp att lära mig att älska och det var inte så lätt i början. Jag har inte börjat träna ännu och jag har fått bristningar som en påminnelse om min dotters födsel. Men för någon vecka sedan sa en väninna du ser ut som du gjorde innan. Så jag ställde mig framför spegeln länge och måste säga jag är tacksam. Visst väger jag mer än innan men jag har fått en vacker och frisk liten tjej och det har ett högre värde…..  

Däremot så måste jag visa min nya mage innan jag börjar träna om en månad.

Amning och åter amning har varit min metod. Bebisen går upp ca 250g i veckan o jag går ner 1 kilo i veckan. Ett bra samarbete helt enkelt. Nu är lilltjejen en hel månad… Hon är rätt bestämd men det bästa som har hänt mig.

15 thoughts on “Ja jag är grymt nöjd för tillfället

  1. Du är jättefin! Magen kommer att bli som ny…Hon ser så underbart go ut att man nästan vill äta upp henne. En av de sötaste bebisar jag sett.

    1. Ja så var det i början men nu har det saktat ner sig lite. Men jag kommer i alla mina gamla kläder jippi. Har en massa jeans som jag älskar för mycket för att inte få på mig igen.

  2. jag måste bara säga att din mage är jättefin.. Min mage var leverstuvning när mina barn var en månad gamla… Med din förutsättning så kan du träna sen när det är dags med gott samvete..*var sak har sin tid* använd dig av det mantrat ofta. Hips vips är dom stora. Som min äldsta Jossan hon är 18 nu och shitpommefritt vad fort det går..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s